Nyheder

Ny EP fra The Lucksmiths – fuldlængde på vej


De blide australske indiepoppere i The Lucksmiths har efter en 18 måneders udgivelsespause udsendt EP´en The Chapter in Your Life Entitled San Francisco, hvoraf titelnummeret vil være at finde på bandets næste fuldlængde, som kommer til april.

Idéen til titelnummeret er i øvrigt hentet fra en reklamekampagne, som staten Californien kørte under depressionen i trediverne for at lokke folk og penge til byen. Bandet har været et par år om at skrive sangen færdig, da det især skabte problemer at finde et rim til ‘San Francisco’, der ikke var for langt ude. Hvad det endte med skal ikke afsløres her, men til gengæld kan vi da nævne, at ‘come to pass’ bliver rimet med ‘memoirs’, hvilket vel kun kan lade sig gøre på australsk.

De tre øvrige nummer på EP´en omfatter to andre Lucksmiths-kompositioner Young and Dumb og The Winter Proper, samt en coverversion af The Bee Gees´ I Started a Joke.

The Chapter in Your Life Entitled San Francisco udkommer kun i 750 eksemplarer og kan bestilles fra Candle Records hjemmeside.

www.candlerecords.com.au

Leave a Reply