Nyheder

Crunchy byder på øl og “knallerter”

Det danske pladeselskab Crunchy Frog holder tirsdag den 5. april releasefest for det svenske band The Mopeds’ nye plade Fortissimo, der udkommer på mandag.

Festen foregår i København, nærmere bestemt i Huset på Magstræde 14, og der bliver fra klokken 17 budt på gratis øl og smuglyt til pladen. Efter planen er folk dermed godt stive, når the Mopeds går på ved halv syv-tiden og giver en gratis koncert.

Hvis alle de gratis ting ikke er grund nok til at dukke op, kan dette uddrag fra Crunchy Frogs omtale af Fortissimo måske gøre det: »Den er fræk, farverig, skrydende og helt igennem elskelig. Sange med kanter og popappeal. Tekster med vid og humor. Du elsker den jo allerede. Du vil have den. Du vil høre den.«

Wow. Fik vi nævnt, der var gratis øl?

Skriv et svar