Nyheder

Gratis Pluto-koncert i tøjbutik

Genbrugstøj har gennem tiden spillet en betydningsfuld rolle for mange indiepiger og drenges selvforståelse.
Om det er for at komme helt tæt på dette publikum, at de danske slowcore-yndlinge og Barometer-favoritter i Pluto har valgt et noget utraditionelt koncertsted, skal vi ikke kunne sige.

Under alle omstændigheder spiller trioen i morgen fredag d. 1. april i den hippe københavnske secondhand-forretning Fisk. Koncerten, der starter kl. 17:00 og foregår på adressen Krystalgade 6, er Plutos første i et års tid.
Og måske kan de fremmødte være heldige at høre resultaterne af, at forsanger og tekstforfatter Thomas Thomsen for nogle måneder siden var i New York for at få gode idéer.

Men ellers spiller bandet vel sagtens numre fra deres seneste plade Støv/eller/støj, når de trykker den af i City.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger