Nyheder

Bergman Rock klar med plade og Vega-koncert

I starten af 2004 gøede bob hund for første gang på et nyt sprog.

I anledningen af at de havde bidt sig fast i det engelske sprog, skiftede de navn til Bergman Rock, og deres debutplade under det nye navn, der havde været undervejs i syv år, fik pæne ord med på vejen fra mange, bl.a. Undertoners anmelder.

Måske har roserne givet blod på hjørnetanden. I hvert fald har d’herrer allerede færdiggjort deres andet Bergman Rock-album, der kommer til at gå under navnet Bonjour Baberiba Pt II. Pladen rummer syv numre, men indtil videre er titlerne ikke sluppet ud til offentligheden.

Til gengæld står det helt fast, at Bergman Rock tropper op i Lille Vega søndag d. 15. maj. Og selv om overgangen fra svensk til engelsk berøvede teksterne noget af deres vildskab, skulle bandet og især forsanger Thomas Öberg stadig kunne levere varen på scenen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar