Nyheder

Dinosaur Jr. gendannet

Det er ved at blive en fast tradition, at hæderkronede amerikanske støjrockbands dropper gamle stridigheder og finder sammen igen.
Og det hæmmer bestemt ikke situationen, hvis forbrødringen kan ske til tonerne af en ny opsamlingsplade. Sidste år gav det muligheden for at se Frank Black (i en kropsmæssigt udvidet udgave) og resten af Pixies på Roskilde Festival.

Rygterne om dette års store genforening har vandret omkring længe, men nu skulle det være helt sikkert og ganske vist: J Mascis, Lou Barlow og trommeslageren Murph har gendannet Dinosaur Jr. og kommer på en omfattende turné.
Og meget passende falder det sammen med, at Merge Records vil genudgive de tre plader, som den oprindelige besætning leverede, Dinosaur, You’re Living All Over Me og Bug.

De tre herrers koncertrække bringer dem dog ikke til Danmark; den første halvdel af juni bringer dem i stedet rundt i Holland, England og Tyskland, hvorefter de tager hjem til USA og spiller et dusin koncerter.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar