Nyheder

iTunes måske på vej til Danmark

Situationen er endnu ikke helt klar og gennemskuelig – men meget tyder på, at Apples online-musikforretning iTunes nu endelig er på vej til Danmark.

Ifølge det schweiziske websted macprime.ch, der specialiserer sig i Macintosh-nyheder, vil det formentlig blive offentliggjort inden for de nærmeste par dage, hvor Apple i forvejen skal fortælle om et nyt Macintosh-styresystem.

Macprime.ch havde i snørklede afkroge af Apples online-shop fundet en grafik med en række flag (bl.a. det danske, det svenske og det norske), der altså åbenbart lader til at signalere, at iTunes snart breder sig til fem nye lande.
Imidlertid er det svært at efterprøve dette spor, idet grafikken er sporløst forsvundet fra Apple-siden.

Men hvis der er hold i historien, lyder det som rigtig gode nyheder for det eksplosivt voksende antal af danske iPod-ejere. I øjeblikket er det nemlig ikke muligt at købe musik, der passer til iPod’en, herhjemme.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar