Nyheder

Kom til releaseparty hos My Beloved i aften

Postrocken er ikke død.
Det mener danske My Beloved, som efter to års stilhed er tilbage med albummet On Happiness Hill.
Den dystre forgænger Servant of Secret Places udkom i sin tid på Quartermain Records, men denne gang har bandet selv hånd i hanke med udgivelsen.

On Happiness Hill udkommer mandag d. 9. maj, men allerede i aften inviterer My Beloved til release-fest på Basement i København (ved siden af Vega). Postrock-drengene går på scenen kl. 21.30, og inden da byder tidsrummet mellem 20 og 21 på intet mindre end fri bar.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar