Nyheder

Neil Young indlagt

En af rockens helt store legender, Neil Young, befinder sig i øjeblikket på et hospital i New York. Tirsdag blev den 59-årige canadier behandlet for en særdeles farlig udposning på en blodåre i hjernen, og hospitalets personale betragter indgrebet som succesfuldt.

Prognoserne er derfor gode, og i en pressemeddelse skriver Youngs agent, at alt lige nu tyder på, at Neil Young vil kunne genoptage sin karriere på fuldt blus inden længe.

Indtil videre bliver Young dog på sygehuset for at komme sig oven på hjerneoperationen. Det betyder, at showet ved morgendagens uddeling af de canadiske Juno Awards må undvære sit absolutte hovednavn. Showet ville have været Youngs første i hjembyen Winnipeg i ni år.

“Jeg voksede op i byen og så virkelig frem til showet,” meddeler Neil Young fra sygesengen. “Takket være lægerne har jeg det meget bedre nu, så jeg håber, jeg kan få lov at komme tilbage ved en anden lejlighed.”

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar