Nyheder

Nyt album fra Brian Eno

– »Lad os tage en hurtig omgang “gæt efternavnet”. Okay, fornavnet er Brian og mellemnavnene Peter George St. Baptiste de la Salle. Nogen bud?«
– »Laudrup?«
– »Mikkelsen?«
– »Niks. Svaret er Eno.«

Lige så omfangsrig den gamle mesters kæde af navne er, lige så produktiv har han været de seneste år. Siden midt i 90’erne har han i gennemsnit udsendt et album om året, gerne i tæt samarbejde med eksempelvis Robert Fripp eller sin lillebror Roger (hvis mellemnavne vi skal undlade at remse op).
Og produktiviteten er stadig i top hos Brian Eno. Parallelt med CD-genudgivelsen af en perlerække af hans bedste værker som Apollo og Music for Films varsler hans pladeselskab Hanibal Records nu endnu en Eno-plade.

Another Day on Earth er titlen, og den udkommer 13. juni. Der er endnu ikke nogen trackliste klar, men det skulle være ganske vist, at albummet bliver vokalbaseret.

Skriv et svar