Nyheder

Sigur Rös til Danmark i juli

Så er der igen lagt op til tindrende ren falsetsang og guitarspil med violinbue. De islandske skønhedsdyrkere Sigur Rös har nemlig offentliggjort deres tourplan for sommeren, og d’herrer meddeler, at deres storladne musik fylder Vega d. 16. juli.

Hvorvidt de fire islændinge kommer alene eller som tidligere medbringer strygerensembler, er der i øjeblikket ingen meldinger om. Til gengæld skulle det være ret sikkert, at der ikke kommer en større dansetrup, men man ved jo aldrig med de islændinge.

Under alle omstændigheder starter Jönsi og co. allerede i morgen billetsalget til samtlige af de 12 koncerter på europaturnéen. Billetterne kan bestilles hér. Dette link giver dog ingen adgang til billetterne til Sigur Rös-showet på den japanske Fuji Rock Festival…

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar