Nyheder

… Trail of Dead kommer til Roskilde Festival

“Will you smile again?” spørger Austins stolte sønner … And You Will Know Us by the Trail of Dead i en af sangtitlerne på deres tre måneder gamle album Worlds Apart.
Vi kan ikke love, at de støjrockende texanere, der normalt bærer følelsesudbruddene uden på tøjet, ligefrem vil smile sig vej gennem anstrengelserne, men under alle omstændigheder har … Trail of Dead ifølge deres egen hjemmeside tænkt sig at gæste Roskilde Festival fredag d. 1. juli.

Det bliver … Trail of Deads første optræden på festivalen siden deres intense, instrumenthærgende show i 2002, og uanset hvornår på dagen d’herrer går på scenen, vil undertegnede gerne krydse fingre for en eksplosiv udgave af “Another Morning Stoner”.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar