Nyheder

Figurines og moi Caprice med til Spot11

Programmet til dette års Spot-festival i Århus er tilsyneladende ved at have nået sin endelige udformning.

Som prikken over i’et har arrangørerne i hvert fald præsenteret to bands, som vi her på Undertoner har givet roser for deres måde at lave “den svære to’er” på, nemlig Figurines (Skeleton) og moi Caprice (You Can’t Say No Forever).

Spot11 løber af stablen d. 10. og 11. juni, og det temmelig omfangsrige program byder blandt meget andet på Barra Head, Efterklang, Green Concorde, Olesen-Olesen og (for nu ikke at glemme de udenlandske indslag) kølig, yndefuld norsk pop fra Susanna and the Magical Orchestra.

I alt byder Spot11 på 104 kunstnere. En begivenhed, hvor Undertoner naturligvis vil være stede med spidse penne og kølige anmelderblikke.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar