Nyheder

Hør hele det nye album fra Sleater-Kinney

11 år efter at de blev dannet i Olympia, Washington er riot grrrl-trioen Sleater-Kinney klar med deres syvende album. Det er samtidig deres første udgivelse på det altid særdeles aktive vestkyst-label Sub Pop. Og ligesom Low har Sleater-Kinney valgt at lade deres første plade for selskabet blive slebet til af Mercury Rev og Flaming Lips’ faste producer Dave Fridmann.

Sleater-Kinneys nye plade kommer til at bære titlen The Woods og udkommer d. 24. maj. Men allerede nu kan hele albummet streames og høres via Sub Pops hjemmeside.
Og det lader bestemt ikke til, at de damer har mistet taget. Der bliver stadig spillet melodisk punkrock, og det er stadig tydeligt, hvor meget Sleater-Kinney har betydet for et band som Pretty Girls Make Graves.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar