Nyheder

Joy Zipper fortæller om nyt album

Joy Zippers selvbetitlede debut fra 2000 er selve indbegrebet af en tilbagelænet sommerplade:
Dovent og kælent slentrer den gennem varmt strandsand, mens yndige call-and-response-vokaler fletter sig ind mellem hinanden.

Og netop nu, da det så småt er ved at være på tide igen at få fundet Joy Zipper frem fra pladereolen, varsler Tabitha Tinsdale og Vincent Cafiso, at nyt materiale er på vej.
6. juni udsender newyorker-duoen deres tredje plade The Heartlight Set, der stadig emmer af kærlighed, men i modsætning til forgængeren American Whip er lavet helt uden indblanding fra My Bloody Valentines Kevin Shields.

Hvordan indspilningerne så er gået for sig, og hvad der har inspireret Tinsdale og Cafiso, kan man høre dem forklare på bandets hjemmeside, hvor de to turtelduer kommenterer hvert enkelt nummer.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar