Nyheder

Magnolia Electric Co. til Kolding

“Der er dømt bluesrock og Neil Young light,” skrev vores anmelder, da Jason Molina i front for Magnolia Electric Co. for nogle måneder siden udsendte live-albummet Trails & Errors.
Og hvis det lige er noget for dig, kan du godt sætte et stort kryds i kalenderen.

11. juli gæster Molina og hans kumpaner nemlig Pitstop i Kolding for at spille den sidste koncert på deres Europa-turné. Der er plads til omkring 300 tilhørere, men indtil videre er der ingen informationer om, hvor og hvordan man får fat i en billet.

Bandets rundtur her på kontinentet er en opfølgning på studiealbummet What Comes After the Blues, som Magnolia Electric Co. udsendte i starten af april.
Inden Magnolia-konstellationen kom til verden, huserede Molina under navnet Songs: Ohia og skabte en håndfuld smukke albums, der kredsede om utallige aspekter af kærligheden.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar