Nyheder

Sonic Youth, Newsom m.fl. spiller i Malmø

Som om årets Roskilde Festival ikke byder på godbidder nok, tegner dette års Accelerator-festival i Malmø til at blive lidt af en attraktion.

Tidligere år har arrangørerne i Roskilde og i Sverige på smukkeste vis draget nytte af, at kollegaerne på den anden side af sundet havde sørget for at få kunstnerne til Skandinavien, hvorefter det var nemmere at overtale f.eks. Will Oldham eller Broken Social Scene til at spille et show mere, når de nu alligevel var i området.

2005 er ingen undtagelse, og derfor byder Accelerator d. 5. juli eksempelvis på så fine navne som Sonic Youth, Joanna Newsom og Devendra Banhart.
Men dagen i Folkets Park får ekstra krydderier af de nyeste tilføjelser til programmet. Canadiske Dan Snaith (alias Caribou), som vores anmelder netop har givet 5 U’er, tropper op, og lige i kølvandet følger hans skamløst iørefaldende pop-landsmænd Stars.
Sikke en sommerdag, det kan gå hen og blive.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger