Nyheder

Play/Rec udgiver ny Phil Elvrum-plade

Det københavnske pladeselskab Play/Rec har masser af brød i ovnen for tiden.
For nylig udgav de det andet album fra hardcore-rockerne Lack, Be There Pulse, og i den kommende weekend sender selskabet både Lack og Barra Head på scenen til Spot-festivalen i Århus.

Men en listig pressemeddelelse fortæller, at Play/Rec har mere i ærmet. De skriver ikke selv navnet på den indie-stjerne, de har fået fat i, men ud fra de citater fra gamle pladeanmeldelser, som er inkluderet i pressemeddelesen, er der ingen tvivl: Det er Phil Elvrum, manden bag The Microphones og Mt. Eerie.

Ikke mindst hans 2001-album som The Microphones, The Glow pt. 2 gav ham enorme anmelderroser, og flere store amerikanske musikmedier kårede pladen som årets bedste.
Derfor er det også med en vis synlig stolthed, at Play/Rec på fortæller, at de skal udsende en ny Elvrum-plade – ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

Pressemeddelelsens hemmeligsfulde karakter gør, at det ikke står klart, om Elvrum udgiver under eget navn, som Mt. Eerie eller måske som noget helt tredje. Der er heller ikke offentliggjort nogen udgivelsesdato endnu.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar