Nyheder

Pluto skifter til nyt dansk pladeselskab

Mens københavnske Pluto arbejder på et nyt album, der formentlig dukker op næste vinter, har trioen fundet tid til at aftale sig frem til en ny pladekontrakt.

Efter at have udgivet både Forfra og Støv/eller/støj på Display Records, som bandet selv drev sammen med kollegaerne i Diefenbach og Geisha, ender bandet nu i samme stald som anmelderroste Green Pitch.

Good Guy’s Recording Company har dermed fordoblet antallet af bands på kontrakt, og af pressemeddelelsen fremgår det, at Pluto ikke er en her-og-nu-satsning.
I hvert fald ved pladeselskabet ikke så meget om, hvor Plutos indspilninger ender henne; der bliver i al fald eksperimenteret godt og grundigt.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar