Nyheder

Tre nye plader fra Symptoms – helt gratis

Bortset fra et par koncerter hist og pist har man ikke hørt meget til Klaus Ammitzbøll alias Symptoms siden hans 2001-album Apathy, der med sine forrevne og kornede ambient-droner fik en yderst pæn modtagelse.

Men den hidtidige anonymitet har måske en ganske naturlig forklaring. Ammitzbøll lader til at have haft travlt, for nu har han nemlig udsendt intet mindre end tre plader på én gang – Discipline, Joy og Violence.

Dét i sig selv er lidt af en mundfuld, men Ammitzbøll nøjes ikke med at lave musik. Han har til hver enkelt af pladerne sammensat et diasshow, som akkompagnerer de sitrende lydflader.
Men hvordan får du det så alt dét ind i din CD-afspiller? Tja, det ville være smartere at tage fat i din computer. Hvad enten du er PC-bruger eller Mac-fan, ligger samtlige af de nye Symptoms-plader inkl. billedcollager på Symptoms’ hjemmeside, hvor de er gratis at downloade.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger