Nyheder

Boards of Canada klar med oktober-plade

Man har aldrig kunnet beskylde den skotske electronica-duo Boards of Canada for at være ordsprudlende.
Og der er da heller ikke meget sprogligt lir over den kortfattede meddelelse, de har lagt på deres hjemmeside: “Det nye Boards of Canada-album vil blive udgivet i oktober 2005.”

Der er hverken en titel eller en trackliste klar. Til gengæld løfter skotternes selskab Warp Records en flig af sløret for, hvad vi kan vente os, med ordene “særdeles klassisk Boards”.
Så her på redaktionen tør vi godt komme med et gæt på, hvad Boards of Canada disker op med på deres tredje fuldlængde-album: analoge synthesizere. Mange analoge synthesizere. I læssevis af dem. Og måske endda samplede børnestemmer.

At dømme efter det remix, Boards of Canada lavede for Boom Bip for et års tid siden, kunne der også godt snige sig akustisk guitar med på pladen, men den slags nybrud må vi vente til oktober med at høre mere til.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger