Nyheder

Broken Social Scene surfer ny plade i land

Det canadiske indie-kollektiv Broken Social Scene dukkede nærmest op ud af det blå i slutningen af 2002 og starten af 2003.

Lige så stille går de (indtil videre) med dørene omkring gruppens tredje fuldlængde-udgivelse. I hvert fald fortæller deres pladeselskab Arts & Crafts’ hjemmeside ikke et ord om albummet, som rammer pladeforretningernes hylder d. 4. oktober og går under navnet Windsurfing Nation.

Efter at have turneret i både Europa og Nordamerika de seneste måneder trækker canadierne sig nu tilbage, indtil efteråret og pladen kommer.
Men helt fri skal de nu ikke holde. Label-kollegerne Stars har nemlig varslet, at der kommer et remix-album fra deres side, og det projekt har Broken Social Scene lagt billet ind på at deltage i.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger