Nyheder

16 Horsepower er gået i opløsning

Ja, overskriften siger vel egentlig det hele.
På 16 Horsepowers hjemmeside er historien dog lidt mere udførlig: De tre bandmedlemmer har valgt at fortsætte hver for sig, fordi “politiske og åndelige forskelligheder” har trukket medlemmerne længere og længere væk fra hinanden.

Forsanger David Eugene Edwards fortsætter ufortrødent med sit solo-projekt Woven Hand, der et stykke hen ad vejen byder på det samme som 16 Horsepower: dyster og snørklet americana med et skævvredent, kristent tekstunivers.
I næste uge kan Woven Hand opleves i Danmark. Lørdag d. 20. august runger Edwards’ rustne stemme på Vega i København, og dagen efter kan Woven Hand opleves på Voxhall i Århus.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar