Nyheder

Damien Jurado og Dolorean til Århus og Lund


Damien Jurado spiller i Århus og Lund sammen med Dolorean.

Den amerikanske singer/songwriter Damien Jurado, der tidligere i år udsendte den fortræffelige On My Way To Absence, kommer i starten af oktober en tur til disse breddegrader, og han tager de amerikanske melankolikere fra Dolorean med sig.

Den 4. oktober spiller Jurado og Dolorean således i Voxhall i Århus, hvor førstnævnte gav en glimrende koncert for et par år tilbage – dengang sammen med Rosie Thomas. På den turné var Jurado i øvrigt også en tur i både Odense og København, men foreløbigt ser det ud til, at Århus bliver det eneste stop i Danmark i denne omgang.

Til gengæld kan man så være glad for i det mindste at bo i Øresundsregionen, for Jurado og Dolorean spiller nemlig den 6. oktober på Mejeriet i Lund. Men altså, den 5. er der endnu ingen planlagte koncerter, og København ligger trods alt på vejen til Lund, s唦

Koncerten i Århus koster i øvrigt 130 danske kroner, mens man i Lund kan slippe med 90 svenske kroner.

Undertoners anmeldelse af On My Way To Absence

Undertoners anmeldelse af Doloreans Violence in the Snowy Fields

Om skribenten

Peter Hansen

Skriv et svar