Nyheder

Hør single fra Århus-aktuelle The Clientele

Den ganske lavmælte engelske indie-trio The Clientele er klar til om en måneds tid at slippe albummet Strange Geometry løs på gader og stræder.

Men allerede nu har bandet gjort det muligt for os alle sammen at høre deres nye single Since K Got Over Me helt og aldeles gratis. Det foregår på bandets MySpace-side.

The Clientele var sidste år et af hovednavnene ved september-festivalen PopRevo i Århus. Og hvis man skal tro selv samme MySpace-side, er der igen i år lagt op til afdæmpet regnvejrs-pop på Musikcaféen. The Clientele spiller på festivalens første dag, d. 15. september, og festivalen – som vi håber at kunne bringe mere nyt om inden længe – fortsætter til og med d. 17.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar