Nyheder

Nye plader på vej fra Scott Herren

Den aldeles multimusikalske electronica-mester Scott Herren har slået sig ned i Barcelona i Spanien. Men der er ikke meget tid til at drøne rundt og nyde livet på Ramblaen eller ved det olympiske havneanlæg.
Selv om Herren i foråret og sommeren har turneret heftigt med sit tredje album som Prefuse 73, Surrounded by Silence, har han sat adskillige nye projekter i søen.

Herren arbejder på et nyt spansksproget album under sit andet alias Savath y Savalas, og han har desuden indspillet numre til en kommende film af den spanske instruktør Roger Gual. Samtdig er Herren i gang med at præ-masterere et album, han har lavet sammen med Claudia Deheza, der førhen var sangerinde i bandet On! Air! Library!
Deheza synger også på ep’en Prefuse 73 Reads the Books, som Herren udsendte for en måned siden.

Som om alt dét ikke er nok til at holde Herren beskæftiget, har han dannet et nyt band sammen med eksperimental-guitaristen Tyondai Braxton (nej, ikke Toni Braxton) og Hisham Bharoocha, der tidligere var trommeslager med i det lige så eksperimentelle støj-orkester Black Dice.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger