Nyheder

Oneida starter pladeselskab

Det amerikanske psych-pop-band Oneida starter nu et pladeselskab og fejrer det med en split-LP-udgivelse sammen med Chigaco-bandet Plastic Crimewave Sound.

Det nye selskab får navnet Brah Records og lægger fra land til september med udsendelsen af den omtale split-LP.

Til oktober følger det nye pladeselskab op med debutudgivelser fra newyorker-bandet Company og bandet Dirty Faces fra Pittsburg. Udgivelserne vil i øvrigt blive distribueret i samarbejde med Jagjaguwar, som Oneida da også stadig er tilknyttet.

I øjeblikket er bandet således også i gang med en egentlig opfølger til The Wedding, der udkom tidligere i år til stor presseros. Det nye album går foreløbigt under arbejdstitlen Thank Your Parents og skulle efter sigende være et tripelalbum.

Undertoners anmeldelse af The Wedding

Om skribenten

Peter Hansen

Skriv et svar

boeger