Nyheder

Ryan Adams' nye plade lige om hjørnet


Gud ske tak og lov for Ryan Adams. Manden laver så mange plader, at vi altid har noget at skrive om. Nu er det snart tid til at høre, hvordan årets anden udgivelse fra den unge excentriker og hans backing band The Cardinals lyder. September kommer til september – nærmere bestemt den 27. på Lost Higway Records.

Den nye plade indeholder ikke mindre end 14 numre (Nå ja, du har jo også kun lige udgivet et dobbeltalbum, Ryan), og et af dem, Dear John er en duet med Norah Jones. På en udelukkende alternativ hjemmeside som Undertoner aner vi selvfølgelig ikke, hvem det er, men andre medier ser ud til at være oppe at ringe over det.

Ud over at udgive sine egne tre plader om året (29 kommer til december) har Adams også tid til at medvirke på soundtracket til Cameron Crowes nye film Elizabethtown. Som vi skrev i går, har bandet My Morning Jacket en rolle i den film, men det ser ud til, at Ryan Adams må nøjes med en rolle på lydsporet. Den nye sang Words kan høres i filmen, mens den gamle kending Come Pick Me Up er med på soundtracket, der udkommer den 13. september.

Skriv et svar