Nyheder

Tarwater på mini-turné i Danmark

De mødtes i det østtyske punkband Ornament und Verbrechen, men i dag går Bernd Jestram og Ronald Lippok i fællesskab under navnet Tarwater.

Om en måneds tid starter de to en længere Europa-turné (som nærmere bestemt er 15 koncerter i Frankrig, en håndfuld i Belgien samt et enkelt show i Wien). Og hvor starter man sådan en rundtur?
Ja, nemlig: 9000 Aalborg.

Torsdag d. 8. september kan duoen opleves i Studenterhuset i Nordjyllands hovedby, og de følgende dage tager de deres dovent kælne postrock med kraut-tendenser rundt i landet.
Om fredagen er det Rust på Nørrebro i København, der tager imod, og lørdag d. 10. rejser de to tyskere tilbage over Storebælt for at spille på Voxhall i Århus.

Indtil da kan vi spekulere over, hvorfor de 90.000 indbyggere i den belgiske by Leuven skal have fire Tarwater-koncerter og så endda fire dage i træk.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar