Nyheder

Broken Social Scene på Loppen i december

Canadiske Broken Social Scene har tilsyneladende en forkærlighed for tirsdage.

Det er der i hvert fald flere ting, der tyder på. I første omgang er det det faktum, at bandets selvbetitlede album udkommer på tirsdag. Med førsteudgaven af albummet følger en ep med syv numre kaldet EP to Be You and Me med følgende trackliste:

1. Her Disappearing Theme
2. Canada vs. America
3. Baroque Social
4. No Smiling Darkness / Snake Charmers Association
5. All My Friends
6. Major Label Debut (Fast)
7. Feel Good Lost Reprise

Men som antydet er udgivelsen af Broken Social Scene ikke den eneste tirsdags-nyhed. D. 6. december invaderer de utallige band-medlemmer nemlig scenen på Loppen i København. Der er intet nyt om et eventuelt opvarmningsband, men det er nok også tvivlsomt, om der egentlig vil være plads til flere mennesker backstage.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger