Nyheder

Deerhoof forærer coveralbum væk

Sidste år flottede de amerikanske eksperimental-rockere Deerhoof sig og lagde live-opsamlingen Bibidi Babidi Boo ud til gratis download.
Det kunststykke gentager den dame og d’herrer nu på deres hjemmeside.

Denne gang er det en udgivelse ved navn The Covers, som ganske rigtigt er en coverplade. Det er imidlertid ikke Deerhoof, der spiller covers, men derimod fans af gruppen, der har lavet nye (og mildest talt varierede) udgaver af numre fra Deerhoofs bagkatalog. Den mest prominente fan må være Nels Cline, der p.t. er med i Wilco.

The Covers fungerer i øvrigt som en optakt til Deerhoofs nye album The Runners Four, som udkommer d. 11. oktober.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger