Nyheder

Efterklangs label udgiver ny (gammel) plade

Indtil midt i november er der mere plads i Efterklangs kalender end vanligt. Men hviler de på laurbærrene af den grund? Øjensynligt ikke.

Vi har allerede tidligere fortalt, at Efterklangs label Rumraket udgiver amerikanske Grizzly Bears album Horn of Plenty (udgivelsesdato: 7. november), og nu er der en ny nyhed fra affyringsrampen.

Egentlig er det en gammel nyhed, for japanske Cacoys album Human Is Music blev faktisk udgivet i Japan allerede i 2003. Imidlertid er det ikke nået så meget længere end til de japanske kyster, og det laver Rumraket om på d. 20. februar 2006.
Cacoy er en trio, og et af medlemmerne skulle efter sigende have forbindelser til det temmelig mystiske projekt Maher Shalal Hash Baz.

Efterklang spiller i øvrigt fem koncerter i Danmark i løbet af november:

22. november – Vega, København
23. november – Rytmeposten, Odense
24. november – Studenterhuset, Aalborg
25. november – Voxhall, Århus
26. november – Upcome, Silkeborg

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar