Nyheder

Future 3 rører på sig

Det er ikke noget, de råber ret højt om. Ikke desto mindre skulle det være ganske vist, at der er nye udgivelser på vej fra Future 3-lejren.
Mens Thomas Knak endnu lader vente på sig, når det gælder en ny solo-udgivelse, har både Jesper Skaaning og Anders Remmer nye plader klar.

Under navnet Acustic udgiver Skaaning 17. oktober sit tredje deciderede fuldlængdealbum, Welcome, der er hans første Acustic-album i syv år og udkommer på Rumpistols selskab Rump Recordings.

Anders Remmer er ikke helt så tæt på udgivelsesdatoen for hans femte Dub Tractor-album. Indspilningerne er dog afsluttet, og den indtil videre ubetitlede plade udkommer i starten af 2006 på City Centre Offices.

Endnu længere tid må vi vente på nyt fra trioen Knak, Skaaning og Remmer. I juni måned kunne gruppens hjemmeside fortælle, at Future 3 er begyndt at arbejde på nyt materiale, men der er ingen garanti for, at det rent faktisk ender med at blive til en plade.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar