Nyheder

Habil koncertweekend på Stengade 30

Denne nyhed har nok ikke den store relevans for Undertoners kernelæsere i Vestjylland.

Alligevel tillader vi os at henlede opmærksomheden på den kommende weekends koncerter på Stengade 30 i København.
Som vi rapporterede i sidste måned spiller Speaker Bite Me fredag deres første koncert sammen i flere år – og minsandten om lørdag ikke også byder på et potentielt spændende arrangement.

Ifølge pressemeddelelsen er lørdagens hovednavn de støjende Slaraffenland, der selv kalder deres musik for slackerjazz, om end de på deres kommende ep, Jinkatawa, lyder mindst lige så meget som postrock a la Do Make Say Think.

Imidlertid kunne man godt formode, at mindst lige så mange af tilskuerne dukker op for at opleve Efterklang (pi), som er den nedbarberede tre-mands-udgave af Danmarks bud på Sigur Rös. Helt så meget nordisk vingesus bliver der næppe over Efterklang (pi), som varsler, at de vil spille et kort sæt med nye numre, der er mere elektroniske end vanligt.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar