Nyheder

Nye plader fra bedstefar

Bandet med de flotte fuldskæg, Grandaddy, lægger i denne uge sidste hånd på det kommende album, som efterfølger 2003-albummet Sumday.

Ifølge forsanger Jason Lytle vil albummet, der har fået titlen Just Like the Fambly Cat, være anderledes end bandets tidligere album (men det siger musikere jo altid). “It’s really big and luscious and gooey. It’s an extreme of everything. The immersion that each song required was insane; it was very time consuming, but it’s done this week,” udtaler han til Billboard.

Albummet er blevet indspillet over halvandet år i Lytles hus i Californien, og bandet har lavet så mange indspilninger, at Grandaddy udgiver EP’en The Excerpts From the Diary of Todd Zilla d. 27. september.
Albummet har stadig ikke fået en officiel udgivelsesdato.

Om skribenten

Jakob Lisbjerg

 

Biografi:
Hører det meste. Undtagen opera. Er nu sjældent glad for hiphop og metal.

 

Fem favoritalbums:
Aluminum Group: Pedals
The Remote Viewer: Quiet is the New Loud
Accelera Deck: Conviction & Crack
Auteurs: New Wave
Jane's Addiction: Ritual de lo Habitual

Skriv et svar