Nyheder

Of Montreal og Kimya Dawson til Kbh. (og Aalborg)

Sidste år varslede Elephant 6-psychpopperne Of Montreal, at de ville komme på turné i Skandinavien, men kom aldrig til Danmark.
Men all right, hvad kan man egentlig forvente sig af et band, som på navnefronten giver sig ud fra at være fra Canada, selv om de i virkeligheden kommer fra Georgia?

I bund og grund kan man vist bare vente sig, at det bliver en god aften, når Of Montreal til november gør alvor af varslerne. D. 5. november spiller de nemlig (sammen med de danske albumdebutanter Siku) til Club Play/Rec i Huset i Magstræde.
Deres solskinsglødende og alligevel temmelig komplekse popmusik bliver spændende at følge live.

Allerede d. 14. november er der Club Play/Rec igen. Ex-Moldy Peaches-sangerinden Kimya Dawson dukker op og spiller formentlig et primært akustisk show.
Men bor man i Nordjyllands hovedstad, skal man ikke vente helt så længe på at opleve Kimya Dawson. På sin turné, hvor hun har Jason Anderson med sig, kommer hun nemlig til 9000 Aalborg C d. 10. november, hvor 1000fryd inviterer indenfor.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar