Nyheder

Simon Gylden på vej med (meget) mere


Han er en produktiv herre, ham Simon Gylden. Og nu kan han også skrive “ambitiøs” på cv’et.

Gylden rapporterer, at han netop er vendt hjem fra Asien. Rekreation eller ej”¦ med sig under armen har han sange og skitser til intet mindre end tre plader. Gylden leger med tanken om at udgive pladerne under forskellige navne, dels for at gøre os ekstra forvirrede og dels for at “give en forhåndsvarsel om, hvor på det spraglede Gyldenspektrum udgivelserne befinder sig,” som han selv formulerer det.

Mens du venter på nye toner, kan du passende bevæge dig ind på hjemmesiden, som har fået en ansigtsløftning.

www.simongylden.dk

Læs Undertoners anmeldelser:
Simon Gylden: Go Folk Yourself! (The Small Folsky Album)
Simon Gylden: Copenhagen White Boy Sound: The Candy Apple Album

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar