Nyheder

American Analog Set lukker og slukker IKKE

“Når bandet har færdiggjort sin nuværende USA-turné, drejer forsangeren Andrew Kenny og resten af gruppen nøglen om og afslutter samarbejdet.”

Sådan skrev vi for en håndfuld timer siden om drone-popbandet American Analog Set – og nu trækker vi det så tilbage igen (og dermed er Undertoner nu med på den næsten endeløse liste over folk og medier, der i dette efterår har valgt at sige, at det, de har sagt, alligevel ikke er blevet sagt).

Det, American Analog Set har tænkt sig at gøre, er at holde lidt fri fra bandarbejdet og i stedet koncentrere sig om andre projekter – såvel musikalske som litterære. Bl.a. er Andrew Kenny allerede i gang med skrive sange til en ny plade – altså når han ikke har travlt med at afkræfte rygter.
Undskyld, hr. Kenny.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger