Nyheder

Cannibal Ox til Århus i november

Arrangørerne af den århusianske november-festival Recession er så småt begyndt at offentliggøre programmet.

Og det er alt andet end forudsigeligt, at newyorker-hiphopduoen Cannibal Ox er blevet trukket op ad hatten. Deres debutalbum The Cold Vein fra 2001 nåede nemlig ikke at blive ret gammelt, før det forlød, at Vast Aire og Vordul Megilah var blevet godt og grundigt trætte af hinanden.

Det skiftedes de så til at afkræfte på en så tilpas nølende måde, at det ikke har været specielt overraskende, at der har været helt stille om gruppen i et par år.
Men nu er de altså sammen igen, og d. 5. november kan man altså opleve dem i Århus på årets Recession-festival.

De øvrige navne er endnu ikke offentliggjort, men det skulle være temmelig sikkert, at det københavnske støjrock-band Fifty Foot Spiders, der debuterer med en ep i løbet af efteråret, er på deltagerlisten.
Til gengæld er ellers vedholdende rygter om navne som Autechre, Sunn O))) og Merzbow med al sandsynlighed ikke i overensstemmelse med sandheden.
Skulle det modsatte alligevel vise sig at være sandt, følger Undertoner op på det – ligesom vi vil gøre med hensyn til det øvrige program.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar