Nyheder

Figurines ryger til udlandet

Selv om overskriften kunne antyde det, fortæller denne lille nyhed ikke om et overraskende klubskifte i fodboldens verden.
Ja, faktisk er det ikke engang specielt overraskende, at indie-rockerne i Figurines får lov at prøve lykken i udlandet.

Undertoners anmelder betegnede deres 2005-album Skeleton som “en alsidig samling slidstærke melodier, der i den grad understreger Figurines’ kvaliteter og position som et af tidens allermest interessante danske rocknavne.” Og den slags hyldest-toner gjaldede så højt i samtlige medier, at Skeleton nu krydser den danske grænse.

I disse dage udkommer pladen i Japan, og næste år i marts er det Skandinavien samt USA og Canada, der får stillet Vestbjerg-kvartettens skelet til skue.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar