Nyheder

Hobby Industries og ~scape på Culturebox fredag

Culturebox i Kronprinsessegade i København blænder fredag op for en interessant label-aften.

Dels tropper det berlinske selskab ~scape, der bl.a. har udgivet Pole, Jan Jelinek og danske System, op med den (af en dub-inspireret electronica-producer at være) temmelig politisk indignerede canadier Deadbeat og album-aktuelle Safety Scissors. Dels kommer Thomas Knaks selskab Hobby Industries med intet mindre end fem kunstnere.

Det danske label byder på live-koncerter fra svenske Spinform, danske Orchard og ligeledes danske og album-aktuelle Bichi. I løbet af aften dj’er både Dub Tractor og label-chefen selv.

Arrangementet på Culturebox starter kl. 22, og det koster 100 kr. at komme ind.

Nu hvor vi alligevel har fat i Hobby Industries, korrigerer vi lige en tidligere nyhed. For tre måneder siden skrev vi, at Spinforms debutalbum Bryter Tystnaden ville udkomme på Hobby Industries i løbet af efteråret. Udgivelsen er i stedet blevet skubbet til januar næste år.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar