Nyheder

Marvins Revolt i stald hos Quartermain


Oprøret har givet genlyd for de danske støjrockere i Marvins Revolt.

De var bl.a. at finde på Spot 11 og årets Roskilde Festival. Og nu runger det altså også hos Quartermain Records. De har i hvert fald skrevet kontrakt med Marvins Revolt. Den forestående debutplade er sat til at udkomme til maj 2006.

www.marvinsrevolt.com
www.quartermain.dk

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar