Nyheder

MF Doom varsler ny Dangerdoom-plade

Rapperen med sølvmasken, MF Doom, kan ikke få nok af tegneserie-rap.

I mandags udkom The Mouse and the Mask, der er resultatet af hans samarbejde med produceren Danger Mouse og tegnefilmskanalen Cartoon Networks, og den har tilsyneladende givet Doom lyst til mere.

Til Billboard forklarer han, at Danger Mouse allerede har lavet beats nok til mindst et halvt album mere. Og med dem som basis har Doom sat sig for, at han på det næste album ikke bare vil nøjes med at bygge historier op omkring figurerne fra Cartoon Networks’ aftenunderholdning Adult Swim.
I stedet vil han indtage deres perspektiv og rappe med deres stemmer.

Inden et nyt Dangerdoom-album kommer til verden, helliger MF Doom sig dog arbejdet med at lave en opfølger til sidste års meget anmelderroste Madvillainy, som han lavede sammen med produceren Madlib.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar