Nyheder

Ny Yeah Yeah Yeahs-plade på vej

I 2002 blev den New York-baserede trio Yeah Yeah Yeahs omtalt af alle og enhver.

To ep’er var mere end rigeligt til at få hype-maskineriet til at løbe helt løbsk, og med ét var Karen O lige pludselig udråbt som en af rockens stærke kvinder. (Og at kalde hende en lille stilfærdig pige ville også være fejlagtigt…)

Det er de allerfærreste plader, der vil kunne leve op til en hype i den størrelsesorden, og det kunne Fever to Tell da heller ikke helt. Men trioens debutalbum faldt på ingen måde igennem, og derfor kan det ikke undgå at vække visse forventninger, at Yeah Yeah Yeahs nu kan meddele, at de er tæt på at have deres andet album parat.

Pladen, der stadig ikke har nogen titel, udkommer i starten af 2006, og guitaristen Nick Zinner er ifølge NME netop nu i gang med at mixe de nye numre. Lad hypen begynde…

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger