Nyheder

Nyt album på vej fra Tristeza

De seneste par år har det amerikanske postrock-band Tristeza mest været kendt for at være bandet, som Jimmy LaValle forlod for at hellige sig solo-karrieren under navnet The Album Leaf.

Men det skal være slut nu, har Tristeza øjensynligt besluttet sig for. I næste måned udkommer bandets første fuldlængdealbum siden udgivelsen af Dream Signals in Full Circles i 2001.

Det nye album har fået titlen A Colores, og kvintetten, der i løbet af de sidste par år har skiftet et par medlemmer ud, har været så flinke og service-mindede at hoppe med på MySpace-trenden. Derfor ligger der et par gratis smagsprøver på bandets side.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger