Nyheder

Nyt Strokes-album kommer i januar

Vi kan jo lige så godt begynde nu, hvis der skal være en bare nogenlunde chance for, at hype-niveauet omkring The Strokes’ nye plade når samme højder som tidligere.

Og newyorkerne har i den henseende været så kløgtige at ændre deres udtryk på First Impressions of the Earth, som udkommer d. 3. januar.

Nu kan vi nemlig ikke bare nøjes med at skrive, at den tredje Strokes-plade lyder som de andre. I stedet kan vi ifølge Billboard forvente mere varierede sange med både soul-inspirationer og U2-klingende melodier.

Samtidig hævder bandets producer David Kahne, at lyden er mere ren og klar end tidligere, og at Julian Casablancas’ stemme ikke længere bliver gemt væk et stykke nede i mixet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar