Nyheder

The Clientele giver gratis download til vinyl-fans

Anmelderroserne til indiepop-yndlingene The Clientele og deres tredje plade Strange Geometry har været yderst velduftende.
Og skulle der være en vinyl-kender eller 100 blandt Undertoners læserskare, der har lyst til at tjekke den underlige geometri ud, iler vi straks med en forbrugeroplysning.

Amerikanske Merge Records har nemlig kigget sig lidt omkring og opdaget, at ungdommen nutildags ynder at høre musik i digital form. Og da denne præference også gør sig gældende for vinyl-fans, har Merge valgt at give et særligt tilbud til de folk, der køber LP-udgaven af Strange Geometry.
Ved at købe vinylen hos Merge får man nemlig mulighed for gratis at downloade hele albummet.

For de læsere, der bare gerne lige vil høre, hvad The Clientele egentlig er for noget, gentager vi gerne, at førstesinglen “Since K Got Over Me” kan høres kvit og frit hos bandet selv.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar