Nyheder

TV2 Charlie viser Dylan-dokumentar

Det skal ikke hedde sig, at Undertoner ikke får fulgt op på tidligere nyheder.
Heller ikke selv om det betyder, at vi bliver nødt til at trække Frode Munksgaard ind i billedet.

I sidste uge skrev vi med slet skjult malice rettet mod de danske tv-kanaler, at svenskerne igen-igen havde fået bedre public service med hensyn til gode musikprogrammer på tv end os danskere. Denne gang drejede det sig om, at svenskerne forleden kunne se første del af Martin Scorseses Bob Dylan-dokumentar No Direction Home.

Men nu har Frode Munksgaard og resten af TV2 Charlie for en stund skubbet Dirch Passer-lystspillene til side for at gøre svensken kunststykket efter. På lørdag d. 15. oktober har den let gråsprængte betalingskanal nemlig ryddet tre en halv time af sendefladen, så de fra kl. 20.50 som den første tv-kanal herhjemme kan vise No Direction Home. Og hatten af for hr. Hammerslag for dét.

Kan man ikke vente så længe, tyvstarter dokumentarfestivalen cph:dox på fredag kl. 23.45 i Dagmar Teatret i København ved at vise Scorseses dokumentar. Billetterne, der koster 80 kroner, kan bestilles hos Dagmar Teatret på 33 14 32 22.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar