Nyheder

Under byen på vej med ny plade

Så kan Under byen-fans godt finde kalenderen frem og sætte et stort, fedt kryds ud for d. 6. marts 2006.

Dette er nemlig udgivelsesdatoen for det århusianske ensembles tredje fuldlængde.

Pladen, der i skrivende stund endnu ikke har fået et navn, udgives på Morningside Records. Allerede til januar vil der være en single ude. Samme stof som stof lyder den lettere kryptiske titel, og ifølge Morningside kan man glæde sig til “tubaer, kalimba, og al muligt andet Under Byen”.

Morningside Records udgiver også Thunderbear, der er synonymt med Under byen-pianist Thorbjørn Kroghshede og hans kompositioner. Morningside fortæller, at der er tale om repetitive instrumentalnumre, og en forventet release sker tidligt inde i det nye år.

Mere info:
www.morningsiderecords.dk
www.underbyen.dk

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar