Nyheder

WHY? på Stengade i november

‘Bedre sent end aldrig’ er en dum kliché, der virker decideret klodset, hvis man benytter den til at betegne nyhedsformidling.

Derfor bruger vi naturligvis ikke den vending, når vi nu bekendtgør, at Stengade30 i København lægger lokale til en potentielt spændende koncertaften torsdag d. 24. november.

Klichéen ville tilmed have været endnu mere uheldig, når man tager det faktum med i sine overvejelser, at aftenens hovednavn snarere er nyskabende end sent på den. Når de danske støjrockere Mob har varmet op, går amerikanske WHY? nemlig på scenen. WHY? er Anticon-rapperen why?s kvartet skabt til udforskning af grænselandet mellem skramlet hiphop og tilbagelænet indierock. Og det er bestemt ikke nogen kedelig opdagelsesrejse, de fire er draget ud på.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar