Nyheder

Zak Sally forlader Low

For to år siden trak bassisten Zak Sally sig ud af Low efter 10 år i bandet.
Han kom dog hurtigt tilbage og var med til at indspille The Great Destroyer, der udkom tidligere i år.

Men nu er det slut. På Lows hjemmeside har Zak Sally skrevet en lille, kærlig afskedshilsen, hvor han meddeler, at der “lige nu er vigtigere ting i livet end musik. Eller bands.”
Beskeden rummer ingen konkrete angivelser af, hvad Sally nu vil bruge sin tid på, men hans tegne-forlag La Mano 21 har en del udgivelser på programmet, så måske er det tegninger, der er vigtigere end musik.

De tilbageværende Low-medlemmer takker Sally for hans indsats i bandet og bekendtgør, at de skam har fundet en ny bassist. Han hedder Matt Livingston og har tidligere spillet sammen med Low.
Og så fortæller Low, at de har tænkt sig snart at skrive nogle nye sange.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar